Green bar
Bokning
Spot

Service & faciliteter


Receptionens öppettider
mån-fre: kl 07.00-11.00 och 16.00-21.00
lör-sön: kl 08.00-11.00 och 16.00-21.00
Du når oss alltid per telefon (även när receptionen är stängd), tel 018-24 20 08.

När du checkar in erhåller du en portkod som gör att du kommer in i byggnaden dygnet runt.

 

Incheckning och utcheckning
Våra incheckningstider är mellan kl 16.00-21.00. För incheckning efter kl 21.00, vänligen kontakta receptionen senast kl 18.00 på ankomstdagen (tel: 018-24 20 08, e-post:kvarntorget@uppsalavandrarhem.se).
Utcheckning sker fram till kl 11.00 på avresedagen. Därefter går det bra att lämna väskor i vårt bagagerum under dagen.

 

Trådlöst internet
Våra gäster har tillgång till gratis trådlöst internet i hela byggnaden.

 

Tvätta kläder
Alla gäster har tillgång till en gemensam tvättmaskin och torktumlare. Det kostar inget att använda dem, men du får själv stå för tvättmedel. Strykjärn och strykbräda finns att låna. I alla hotellrum hänger dessutom en tvättpåse. Om du föredrar att vi tar hand om din tvätt så lägger du kläderna i påsen och lämnar in den till receptionen. Vi ser till att du får tillbaka rena kläder inom 24 timmar. Pris: 100 kr.

 

Gemensamt kök
Hos oss har du tillgång till ett gemensamt kök, där du kan laga egna måltider om du så önskar. I köket finns induktionshällar, en ugn, mikrovågsugnar, kylskåp, frys, kaffebryggare, vattenkokare och köksutrustning. Man kan också hyra ett eget litet kylskåp för 50 kr/dygn.


Varmt välkommen till Hotell Kvarntorget & Uppsala Vandrarhem!
Vi strävar efter att du ska få en så trivsam vistelse som möjligt i Uppsala och hos oss. Om du har några frågor eller särskilda önskemål så får du gärna höra av dig. Varmt välkommen!

 

 

 

 

Frukost
Frukost ingår för alla hotellgäster, om inte annat har specificerats vid bokningstillfället. Vandrarhemsgäster kan lägga till frukost för 69 kr (barn under 13 år: 45 kr/pers). Frukostbuffén serveras i ljusgården mån-fre kl 06.00-10.00, lör-sön kl 08.00-10.30. Om du önskar äta frukost tidigare så kan vi ordna en frukostpåse. Säg till i receptionen när du checkar in! Om du har någon matallergi eller andra särskilda önskemål gällande frukosten så får du gärna meddela oss ett par dagar innan ankomst. Då lovar vi att göra vårt bästa för att tillgodose Dina önskemål.

 

Parkering
Det finns gott om parkeringsplatser direkt utanför byggnaden. Pris: 5 kronor timmen mellan kl 08.00-18.00, därefter gratis. Det går inte att förboka parkeringsplatser, men det finns nästan alltid några platser som är lediga.


Cykeluthyrning
Ett smidigt sätt att ta sig runt i Uppsala är genom att cykla. hos oss kan du hyra en cykel för 100 kr/dygn.


Övrig service i byggnaden
I anslutning till vandrarhemmet och hotellet finner du bland annat en restaurang (Restaurang Hörnet), en mataffär, en kiosk, två frisörer och en massör/skönhetssalong (Lily's Beauty Salon).

 

Svenska Turistföreningen & Ditt Hotell
Vandrarhemmet och hotellet är anslutna till STF (Svenska Turistföreningen). Hotellet är även anslutet till hotellkedjan Your Hotel.